top of page

csoportos

foglalás

A Nap Hostel Pécs történelmi belvárosában, a sétáló utca közepén, a pécsi "bulinegyed" szívében helyezkedik el. Az épület -melyben a hostel található- 1885-ben épült, eklektikus stílusban. Tágas, színes szobák, modern fürdőszobák és egy teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére.

A maximális létszám (pótágyakkal) 29 fő

Ha 8 vagy több személyből álló csoport nevében foglalnál, akkor töltsd ki az itt látható űrlapot és mi egy kedvezményes ajánlatot készítünk neked. Miután elküldted az adatokat, mi 24 órán belül emailben válaszolunk. 

Köszönjük, az üzenetet elküldve!

Előleg:

A foglalást visszaigazoló hivatalos emailt követően 7 napon belül kérjük elutalni a foglalás díjának 20%-át amivel véglegesíti azt. A határidő lejárta után foglalását töröljük! A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen, érkezéskor fizetendő! Az előleg levonásra kerül a helyszínen fizetendő  végösszegből.

Az előleg befizetése után, kérem, küldje vissza részünkre az előlegszámla kiállításához szükséges adatokat: A foglaló befizetőjének a neve, lakcíme, irányítószámmal!

A szállás lemondása esetén az előleg nem kerül visszafizetésre.

Bank adatok átutaláshoz:

KIRÁLY-NAPPALI KFT.   /  Budapest Bank  10102440-07359000-01005004  A közleménybe írja be kérem a nevét és a foglalás dátumát.

Általános lemondási feltételek:

Az érkezés napját megelőző 7 napban való lemondás esetén  a foglalás első napjának az 50% fizetendő. Az érkezés előtti napon és az érkezés napján való lemondás esetén a foglalás 100% fizetendő!!!

bottom of page